Wie zijn wij?

De Loonbrouwerij is in 2015 ontsproten uit een initiatief om de Nederlandse speciaal bierbrouwers te faciliteren bij het brouwen van speciaal bier op recept. Brouwen is naast een ambachtelijk ook een zeer technisch vak. Na 1 jaar meer dan 75 verschillende soorten bier te hebben gebrouwen en gebotteld, kunnen we stellen dat het brouwen van bier naast passie en zorg ook veel kennis en kunde vraagt.

Ons team bestaat o.a. uit een tweetal ervaren brouwmeesters, een commercieel directeur, een productiemanager, een productie / logistiek planner en kantoor- en productiepersoneel ten behoeve van alle bijkomende taken.

De Loonbrouwerij is gevestigd in Cothen, nabij Utrecht in het midden van het land. Naast het brouwen van bier op recept, ontwikkelt De Loonbrouwerij op verzoek nieuwe smaken van nieuwe bieren op basis van uw specificaties en wensen. Wij doen dit alles op een professionele manier, waarbij afspraken worden nagekomen en u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het brouwen van uw bier.

Wij zijn de juiste zakelijke partner voor de ondernemer, die gemotiveerd is om van zijn bieren een commercieel succes te maken en het experimentele stadium voorbij is. Zelf bier brouwen van hoge, duurzame kwaliteit op een professionele wijze is tot een omvang van ongeveer 5.000 hectoliter economisch nauwelijks haalbaar.  Bovendien, het gaat niet alleen om de kwaliteit. Zodra een bier commercieel succesvol wordt is schaalbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit enorm belangrijk. Commercieel succes en een vergroting van het aantal zakelijke relaties gaan immers hand in hand. Deze nieuwe partijen zullen eisen stellen aan betrouwbaarheid van tijdige productie en levering, zodat u de continuïteit van aanleveren kan garanderen.

Het spreekt voor zich dat de absolute geheimhouding van het unieke recept een grote kernwaarde is in de cultuur van ons bedrijf en alle direct hieraan gerelateerde betrokkenen.

Heeft u interesse in onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen via mail@deloonbrouwerij.nl of bel ons op 06 5498 2514 of 0343 725 090  (vraag naar Frederik van Lynden).